Top

Werkwijze

Met voeding & leefstijl kun je zelf invloed uitoefenen op je gezondheid. Welke specifieke voedingsstoffen jij nodig hebt en welke leefstijl bij jou past, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Daarom krijg je bij Mindful Health een begeleidingstraject op maat.

Na een vrijblijvende kennismaking (via skype, telefoon of in mijn praktijk) plannen we een intake en krijg je een vragenlijst toegestuurd. Deze bespreken we tijdens de intake en samen brengen we uitgebreid in kaart wat jouw wensen en behoeften zijn.

De duur van het begeleidingstraject verschilt per persoon en wordt in overleg met jou bepaald. Je kunt kiezen voor losse consults of gebruik maken van een uitgebreider programma.

Wat kun je verwachten?

De begeleiding die je bij Mindful Health ontvangt is warm, persoonlijk en positief. We zetten in op kleine, haalbare doelen, zodat je in korte tijd effect merkt van de tips en adviezen die je krijgt.

Werken aan je gezondheid vraagt motivatie en doorzettingsvermogen, want het doorbreken van gewoontes is een uitdaging. Door zelf verantwoordelijkheid te nemen kun je in korte tijd grote stappen zetten!

Door mijn achtergrond als hulpverlener is niets menselijks mij vreemd; je hoeft niet bang te zijn voor een ‘keuring’ van je huidige voeding & leefstijl of geestelijke gezondheid. Met respect voor jou als persoon en jouw mogelijkheden kijken we samen waar je de meeste winst kunt behalen.

Wat levert het je op?

Een begeleidingstraject bij Mindful Health levert je veel op, een kleine greep:

  • Meer energie
  • Minder stress
  • Sterker immuunsysteem
  • Heldere geest
  • Gezonder gewicht
  • Beter slaappatroon