Top

Anne de Meulmeester MSc

Hai! Ik ben Anne en het is mijn  missie om vrouwen te begeleiden naar een bewuster en gezonder leven. Met een gezond lichaam en gezonde geest kun je zoveel meer. Ik geloof dat elke vrouw de regie (terug) kan krijgen over haar gezondheid!

Als ervaringsdeskundige, voormalig hulpverlener en voedingscoach help ik jou om een gezond en bewust leven te leven, vol energie! Zodat je alles kan doen wat jij wilt, en jezelf geeft wat je nodig hebt.

Na een succesvolle Master Klinische Orthopedagogiek ging ik vliegend van start als ambulant begeleider, orthopedagoog en behandelaar binnen de Gehandicaptenzorg en GGZ. Ik begeleidde veel verschillende mensen met kleine en grote psychische problemen naar haalbare doelen.

De kracht van voeding

Tegelijkertijd kampte ik met een aantal vervelende gezondheidsklachten, waaronder Prikkelbare Darm Syndroom, een lactose-intolerantie, vermoeidheid, stress en burn-out.

Noodgedwongen bewandelde ik het pad van ‘zelfonderzoek’. De kracht van voeding, een gezonde leefstijl en meer ontspanning hielpen mij van mijn klachten af. Ik werd mijn eigen voedings- en leefstijlcoach!

Oplossingen die werken

Omdat ik geloof dat uiteindelijk iedereen zijn eigen voedings- en leefstijlcoach kan worden ben ik Mindful Health gestart. Een praktijk, een concept en zoveel meer. Om vrouwen op holistische wijze, via een integrale aanpak van Voeding, Leefstijl & Mentale balans te helpen naar hun meest energieke leven.

Ik geloof niet in diëten, quick-fixes, hypes of een one-size fits all aanpak. Wil je een snelle (tijdelijke) oplossing, dan ben je bij Mindful Health niet aan het juiste adres!

Jouw persoonlijke coach

Wil je persoonlijke coaching, ben je bereid om tijd uit te trekken en beschik je over een goede dosis motivatie om aan de slag te gaan? Dan ben je bij Mindful Health wél aan het juiste adres!

Mijn aanpak is persoonlijk, positief en warm. In kleine stappen werken we aan haalbare doelen en ervaar je zelf de effecten van de juiste voeding en leefstijl.